Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Kvalitet og Visioner

Kager med holdning

Er det så underligt at ville vide, hvad vi putter i munden? Ikke her! Derfor er alle vores chokolader og kager udelukkende lavet med de bedste ingredienser vi har kunnet finde!

Hos Vanilla er rene råvarer og høj kvalitet helt essentielt og så smager det bare bedre. Vi gør noget ud af at kunne smage, hvad der er i. Ud af ægthed. Ud af enkeltheden, uden tilsætning. Fordi det godt må smage af noget – og smage af mere end bare sukker og sødt Men grundlæggende handler det om at være 100 % sikker på, hvad det er vi kommer i . At det hverken er skadeligt eller usundt. E-numre og andre kryptiske tilsætningsstoffer mudrer billedet, sundheden og smagen. Med rene råvarer ved vi præcis, at alt lige fra chokolade ganache og flødeboller til vores hjemme kogte konditor creme, kun indeholder det de skal. Og det er det, det hele handler om!

Aldrig mere uappetitlige kager

Vi har spist alt for mange dårlige, tørre, uappetitlige kager i tidens løb så derfor vil vi gøre op med dårlig smag og elendige blandings produkter, derfor står vi selv, hver dag og blander, rører og former hver eneste kage og chokolade i hånden. Og når højtiderne nærmer sig, står vi altid klar til at vise hvad vi duer til. Om det er et kæmpe påskeæg til påsken eller om det er en smuk, elegant bryllupskage til jeres store dag. Vi vil udfordre alle andre kage butikker i Danmark til at hæve standarden så danskerne kan få smagfulde og lækre kager uden snyd.

Alle er velkommen hos Vanilla, og kom gerne med ideer, kritik og forslag. Vi er i konstant udvikling og vi kan ikke nøjes med at lave fine kager - de skal smage af noget. Kager med holdning.

kager
Kager til sæsonen

I vores konditori lægger vi desuden stor vægt på at følge årets gang og bruge de råvarer, der hører årstiden til. Derfor laver vi heller ikke jordbærkager når det er vinter, om vinteren smager jordbærrene af vand. Til gengæld i sommerhalvåret, er der rig mulighed for at nyde lækre kager med friske danske sommerbær. Kun med den holdning kan vi leve op til vores egen målsætning om, at kvaliteten skal være helt i særklasse - hver gang! Vi bruger mange af de råvarer, vi kan få i nærområdet, og vi slår et stort slag for økologi og bruger økologiske råvare hvor det giver mening for os at bruge dem. For rigtig mange mennesker hører kage uadskilleligt sammen med kaffe. Hos Vanilla er det vores holdning, at når kagen er af højeste kvalitet, så skal kaffen også være det. Derfor er den kaffe, du kan nyde i vores café, nøje udvalgt – kun det bedste er godt nok til vores gæster

chokolade
Chokolade

Vi bruger kun den bedste chokolade, vi nøje har udvalgt fra de bedste producenter vi kan finde, bla har vi den altid lækre Valhrona chokolade samt Cacao Barry. Der er er kæmpe forskel på de forskellige chokolader. Vi bruger chokolader fra over 20 forskellige cacao plantager i verden. Og i skal være mere end velkommen til at komme og opleve hvor stor forskel der egentlig er på chokoladen. Ligesom god vin er der også årgangs chokolader vi aldrig får muligheden for at smage igen, og chokolader fra små plantager der kun laver meget små og eksklusive mængder. I fyldte chokolader er der også andet end chokolade, nemlig fløde, og det skal være ægte dansk piskefløde ellers virker det slet ikke som det skal!

Møde med konditoren

Når bryllupskagen skal designes, aftaler vi typisk et møde. Her vil vi sætte os sammen med jer og tage en snak om præcis hvilke ønsker i har til udformning, ingredienser og pyntning. På den måde sikrer vi sammen, at I får den perfekte bryllupskage. Vi har hos Vanilla stor erfaring med bryllupskager, og vi bidrager hellere end gerne med gode råd.