Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Om Vanilla

Kvalitet og solidt håndværk

Vanilla er ekspert i chokolade og kager.10881874 755295384550860 3415030192161177701 n Vi har specialiseret os, i at lave de flotteste bryllupskager og et væld af flotte og smagfulde festkager f.eks. til børnefødselsdagen, familie festen eller bare en hyggelig aften med god kage. Hos Vanilla er det kun uddannede konditorer og chocolatier, der fremstiller det store udvalg af lækkerier.
Det betyder alt for os, at du får den bedst mulige oplevelse - både hvad angår vores service og produkter - når du handler hos os. Derfor bruger Vanilla kun de bedste råvarer, og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vanilla er din lokale håndværks konditor, og du vil altid kunne få gode råd og vejledning, når du skal vælge den perfekte kage eller dessert, til dit arrangement. Bor du længere væk, så står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig både på mail eller på telefon.

Vanilla har intet at skjule - Tvært imod!

Derfor er vores butik også indrettet således, at du altid kan se med, når vi arbejder med produkterne, tryller med smag og forarbejdning af kager, chokolader og desserter.

Kompetent Personale

Teamet bag Vanilla har vundet en lang række danske og internationale priser, for det gode håndværk. Bl.a. prisen for Danmarks bedste tærte 2014. VM med kokkelandsholdet november 2014, og stiller op i World Chocolate Masters 2015

Gabriel Ahlgren kokkelandsholdet 

Gabriel har været en del af Kokkelandsholdet siden 2011, hvor han har stillet op på dessertsiden, som er Gabriels speciale.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i et anderledes konditori, med et væld af nye smagsoplevelser.

Livet smager bedre overtrukket med ægte chokolade!