At lave flødeboller kræver den helt rigtige teknik. Skummet skal være fløjlsblødt, samtidig med at det skal være stift nok til at kunne holde sig selv oppe, så flødebollen ikke falder sammen, og chokoladen skal være sprød og give et ”knæk”, når man bider i den.
Kunne du tænke dig at give dig i kast med at lave dine helt egne flødeboller, og har du brug for lidt hjælp til at komme godt fra start? Så kan du med fordel tilmelde dig vores flødebollekursus.
Vi afholder flødebollekurser for både begyndere som øvede, privatpersoner som virksomheder og store som små i vores lokaler i Vejle. Det er et populært kursus, og vi har derfor mange forskellige datoer og tidspunkter, som du kan vælge imellem, og flere af vores deltagere kommer gerne fra både Kolding, Horsens og længere væk fra for at lære at lave flødeboller sammen med os.
Vi gennemgår de forskellige teknikker
Som nævnt er det utroligt vigtigt at have den rette teknik, når man skal fremstille flødeboller, hvis man gerne vil have et både flot resultat og den rigtige konsistens. Derfor har vi et særligt stort fokus på at gennemgå de forskellige flødebolleteknikker under vores kursus, så du lærer at lave den perfekte skum og den perfekte chokolade – og i sidste ende den perfekte flødebolle, men den må selvfølgelig altid gerne se lidt hjemmelavede ud.