Om Vanilla​

Kvalitet og solidt håndværk​

Vanilla er ekspert i chokolade og kager

Vi har specialiseret os, i at lave de flotteste bryllupskager og et væld af flotte og smagfulde festkager f.eks. til børnefødselsdagen, familiefesten eller bare en hyggelig aften med god kage. Hos Vanilla er det kun uddannede konditorer og chocolatier, der fremstiller det store udvalg af lækkerier. Fagfolk med stolthed! Dog skal lige nævnes at vi selvfølgelig også bidrager til udvikling i branchen med konditorlærlinge, som arbejder mod at blive blandt Danmarks dygtigste fagfolk. Udover det er vi en iværksætter virksomhed, som brænder for det vi laver – Endda så meget at vi i 2016 vandt iværksætterprisen, som vi er meget stolte af.

Det betyder alt for os, at du får den bedst mulige oplevelse - både hvad angår vores service og produkter - når du handler hos os. Derfor bruger Vanilla kun de bedste råvarer, og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Eksempelvis bruger vi den lækre franske Valrhona chokolade, som er kendt for sin gode smag, og nyudvikling, indenfor chokoladen. Vanilla er din lokale håndværkskonditor, og du vil altid kunne få gode råd og vejledning, når du skal vælge den perfekte kage eller dessert, til dit arrangement. Bor du længere væk, så står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig både på mail eller på telefon.

Vanilla har intet at skjule - Tvært imod!

Derfor er vores butik også indrettet således, at du altid kan se med, når vi arbejder med produkterne, tryller med smag og forarbejdning af kager, chokolader og desserter.

Kom ind og oplev det åbne konditori, evt. til en kop kaffe og lækker kage. Vi garanterer en hyggelig stemning og en rigtig konditorioplevelse

​​Gabriel har været en del af Kokkelandsholdet siden 2011, hvor han har stillet op på dessertsiden, som er Gabriels speciale.

Kompetent Personale

Vi går meget op i vores håndværk, og vi har udmærket os flere steder og i div. konkurrencer. Dette smitter af på vores sortiment og udvalg af kager. Vi forventer meget af os selv og dermed også meget af vores produkter. 

Vi kæmper hver dag for at blive bedre og på at udvikle os. 

Vi er iværksættere med stort I. Vi lever og ånder for vores store passion, som er kager, chokolader og is. Vi tester nye smage, nye sammensætninger og opfinder da også den dybe tallerken af og til. Eksempelvis giver vi den max gas på vores nytårs desserter, som hver år er en ny sammensætning som er nøje udvalgt til dette års sidste dessert - Se det kræver en velsammensat kage.​

Gabriel T. Ahlgreen

Født: 1988

Uddannet bager 2008 og konditor 2012. Opstartede Vanilla 7. Februar 2015 sammen med Jeanette. Samlever og kæreste med Jeanette, samt far til lille Nathalie der er født september 2018.

Har været med på kokkelandsholdet fra 2011-2019 som dessertkok, som har været hans speciale. Været med dem til VM og EM. Deltaget i World chocolate masters nordic 2015.

Gabriels CV:

2010

guld ved elev chokolade blikfangs konkurrenc

2011

Fast deltager på kokkelandsholdet som dessertkok

Sølv ved dm for unge konditorer

2012

OL med det danske kokkelandshold i Erfurt

Sølv ved dm for karamel blikfang

2013

Bronze ved Nordisk global pastry chef konkurrence

2014

VM med kokkelandsholdet i Luxemburg

Bronze ved nordisk mesterskab for chokolade blikfan

2015

Sølv ved danmarks bedst kransekag

2016

OL med kokkelandsholdet i Erfurt

Bronze ved danmarks bedst kransekage

Bronze ved danmarks bedst tørkag

2017

Sølv ved danmarks bedste kransekag

2018

VM med kokkelandsholdet i Luxemburg

Guld ved danmarks bedste bagte tærte

Jeanette N. Sørensen

Født 1989

Uddannet konditor og chocolatier. Ejer af vanilla sammen med Gabriel.  Samlever og kæreste med Gabriel. Samt mor til lille Nathalie som er født september 2018.

 Har yderligere vundet kagefestivals blikfangs konkurrence i 2012 og vundet prisen Danmarks bedste tærte 2014. Bland de 10 bedste i konkurrencen Danmarks bedste tærte, kransekage og tørkage 2016 og 2017

Uddannet konditor december 2012 og chocolatier maj 2013

Sisse Pernille Busk

Konditorlærling, uddannet kok 2016. Blandt de 10 bedste i konkurrencen Danmarks bedste kransekage, tørkage og bagte tærte 2017

Startet i lære hos Vanilla oktober 2016

​​

Vi vandt årets iværksætter 2016

Vanilla vandt Vejle Kommunes iværksætterpris, ved nytårskuren i 2016.​

Vanilla Chocolatier & Konditori

Tønnesgade 1

7100 Vejle

info@vanillachokolade.dk

Telefon: 26370167

Se rutevejledning her »​​

Åbningstider​

Mandag-torsdag

Fredag

Lørdag

Kl. 10-21:00

Kl.10-21.00

Kl.10-21.00​