Om Vanilla​

Kvalitet og solidt håndværk​

Kompetent Personale

​Vi går meget op i vores håndværk, og vi har udmærket os flere steder og i div. konkurrencer. Dette smitter af på vores sortiment og udvalg af kager. Vi forventer meget af os selv og dermed også meget af vores produkter.

Vi kæmper hver dag for at blive bedre og på at udvikle os.

Vi er iværksættere med stort I. Vi lever og ånder for vores store passion, som er kager, chokolader og is. Vi tester nye smage, nye sammensætninger og opfinder da også den dybe tallerken af og til. Eksempelvis giver vi den max gas på vores nytårs desserter, som hver år er en ny sammensætning som er nøje udvalgt til dette års sidste dessert - Se det kræver en velsammensat kage.​ For den skal jo gerne overgå sig selv HVERT år.

Vanilla er oprette, og består af bare to ildsjæle - Jeanette og Gabriel. Det er os der laver alle kagerne hver dag, alle chokoladerne. Isen er kogt og legeret, kølet i 12 timer for så at bliver frosset ind. Det er også os du møder når du handler ved os. Vi passer nemlig, det meste af tiden, selv butikken, så vi får den fuldende oplevelse af at glæde jer. Vi ligger rigtig meget tid, ressourcer og energi i hver kage og hver bestilling. Hver er en er vigtig for os. Vi elsker det vi laver

Vi har på nuværende tidspunkt en konditorlærling - Elisabeth som brænder ligeså meget for at blive dygtig som vi så os selv for 10 år siden.

Derudover har vi nogle utrolig søde piger til at hjælpe os i butikken og med div. forefaldende arbejde når det brænder på og vi ikke selv kan være alle steder på samme tid.

​Vanilla er ekspert i chokolade og kager​

Vi har specialiseret os, i at lave de flotteste bryllupskager og et væld af flotte og smagfulde festkager f.eks. til børnefødselsdagen, familiefesten eller bare en hyggelig aften med god kage. Hos Vanilla er det kun uddannede konditorer og chocolatier, der fremstiller det store udvalg af lækkerier. Fagfolk med stolthed! Dog skal lige nævnes at vi selvfølgelig også bidrager til udvikling i branchen med konditorlærlinge, som arbejder mod at blive blandt Danmarks dygtigste fagfolk. Udover det er vi en iværksætter virksomhed, som brænder for det vi laver – Endda så meget at vi i 2016 vandt iværksætterprisen, som vi er meget stolte af.

Det betyder alt for os, at du får den bedst mulige oplevelse - både hvad angår vores service og produkter - når du handler hos os. Derfor bruger Vanilla kun de bedste råvarer, og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Eksempelvis bruger vi kun den lækre franske Valrhona chokolade, som er kendt for sin gode smag, og nyudvikling, indenfor chokoladen. Samt at de ikke bruger slaver til at høste deres kakao bønner. Derudover bruger vi kun Økologisk mælk og fløde fra Naturmælk, til alle kager. Og margarine eksisterer slet ikke i vores verden. Hos os bruger vi kun og altid Lurpack smør. Efter vores mening giver det den bedste smag, især i vores håndlavede småkager.

Vi laver alting selv, i vores åbne konditori, som man fra cafeen kan nyde udsigten til. Alt hvad vi har er lavet i hånden, og helt fra bunden - ingen mix produkter. Kun det rene håndværk. Og vi er stolte af det!​

Vanilla er din lokale håndværkskonditor, og du vil altid kunne få gode råd og vejledning, når du skal vælge den perfekte kage eller dessert, til dit arrangement. Bor du længere væk, så står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig både på mail eller på telefon.

Vanilla har intet at skjule - Tvært imod!

Derfor er vores butik også indrettet således, at du altid kan se med, når vi arbejder med produkterne, tryller med smag og forarbejdning af kager, chokolader og desserter.

Kom ind og oplev det åbne konditori, evt. til en kop kaffe og lækker kage. Vi garanterer en hyggelig stemning og en rigtig konditorioplevelse

Gabriel T. Ahlgreen

Født: 1988

Uddannet bager 2008 og konditor 2012. Opstartede Vanilla 7. Februar 2015 sammen med Jeanette. Samlever og kæreste med Jeanette, samt far til lille Nathalie der er født september 2018.

Har været med på kokkelandsholdet fra 2011-2019 som dessertkok, som har været hans speciale. Været med dem til VM og EM. Deltaget i World chocolate masters nordic 2015.

Gabriel er yderst perfektionistisk - Kun det bedste er godt nok. Han går meget op i at tilfredsstille alle med det han laver. Han er meget optimistisk, abstrakt tænkende, vedholdende, nytænkende og ser det bedste i folk.

Han er hovedansvarlig for is produktion, kage og chokolade fremstilling. Læremester, skuemester på konditor skolen i Ringsted - Og det vil være ham der laver de vilde og flotte showpieces/udstillinger nede ved os.

Gabriels CV:​​

2010

  • guld ved elev chokolade blikfangs konkurrence

2011

  • Fast deltager på kokkelandsholdet som dessertkok
  • Sølv ved dm for unge konditorer

2012

  • OL med det danske kokkelandshold i Erfurt
  • Sølv ved dm for karamel blikfang

2013

  • Bronze ved Nordisk global pastry chef konkurrence

2014

  • VM med kokkelandsholdet i Luxemburg
  • Bronze ved nordisk mesterskab for chokolade blikfan​

2015

  • Sølv ved danmarks bedst kransekage

2016

  • OL med kokkelandsholdet i Erfurt
  • Bronze ved danmarks bedst kransekage
  • Bronze ved danmarks bedst tørkag

2017

  • Sølv ved danmarks bedste kransekag

2018

  • VM med kokkelandsholdet i Luxemburg
  • Guld ved danmarks bedste bagte tærte​​​


2019

Jeanette N. Sørensen

Født 1989

Uddannet konditor og chocolatier. Ejer af vanilla sammen med Gabriel. Samlever og kæreste med Gabriel. Samt mor til lille Nathalie som er født september 2018.

Har yderligere vundet kagefestivals blikfangs konkurrence i 2012 og vundet prisen Danmarks bedste tærte 2014. Bland de 10 bedste i konkurrencen Danmarks bedste tærte, kransekage og tørkage 2016 og 2017

Uddannet konditor december 2012 og chocolatier maj 2013

Jeanette er optimistisk, perfektionistisk, stædig, imødekommende og smilende. Hun er den snakkende del af Vanilla. Hun laver de fleste pynteting, samt festkager. Hun er nytænkende og finder tit på nye kager til butikken. Hun synes det er det sjoveste. Hun står for at motivere elever og butikspersonale. Hun styrer vagtplan, events, igangsættelse af nye tiltag. Hun styrer bestillinger og hun er styrer facebook, instagram og markedsføring. Det er også Jeanette der styrer vores kursus afdeling - Tjek det ud under kurser!

Vi vandt årets iværksætter 2016

Vanilla vandt Vejle Kommunes iværksætterpris, ved nytårskuren i 2016.​

Vanilla Chocolatier & Konditori

Tønnesgade 1

7100 Vejle

info@vanillachokolade.dk

Telefon: 26370167

Se rutevejledning her »​​

Åbningstider​

Mandag-torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag ( Kun i december)

Kl. 10-17.30

Kl.10-18.00

Kl.10-16.00

                                   Kl.10-15.00