Om Vanilla​

Kvalitet og solidt håndværk​

Vanilla er ekspert i chokolade og kager

Vi har specialiseret os, i at lave de flotteste bryllupskager og et væld af flotte og smagfulde festkager f.eks. til børnefødselsdagen, familiefesten eller bare en hyggelig aften med god kage. Hos Vanilla er det kun uddannede konditorer og chocolatier, der fremstiller det store udvalg af lækkerier. Fagfolk med stolthed! Dog skal lige nævnes at vi selvfølgelig også bidrager til udvikling i branchen med konditorlærlinge, som arbejder mod at blive blandt Danmarks dygtigste fagfolk. Udover det er vi en iværksætter virksomhed, som brænder for det vi laver – Endda så meget at vi i 2016 vandt iværksætterprisen, som vi er meget stolte af.

Det betyder alt for os, at du får den bedst mulige oplevelse - både hvad angår vores service og produkter - når du handler hos os. Derfor bruger Vanilla kun de bedste råvarer, og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Eksempelvis bruger vi den lækre franske Valrhona chokolade, som er kendt for sin gode smag, og nyudvikling, indenfor chokoladen. Vanilla er din lokale håndværkskonditor, og du vil altid kunne få gode råd og vejledning, når du skal vælge den perfekte kage eller dessert, til dit arrangement. Bor du længere væk, så står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig både på mail eller på telefon.

Vanilla har intet at skjule - Tvært imod!

Derfor er vores butik også indrettet således, at du altid kan se med, når vi arbejder med produkterne, tryller med smag og forarbejdning af kager, chokolader og desserter.

Kom ind og oplev det åbne konditori, evt. til en kop kaffe og lækker kage. Vi garanterer en hyggelig stemning og en rigtig konditorioplevelse

​​Gabriel har været en del af Kokkelandsholdet siden 2011, hvor han har stillet op på dessertsiden, som er Gabriels speciale.

Kompetent Personale

Teamet bag Vanilla har vundet en lang række danske og internationale priser, for det gode håndværk. Bl.a. har Gabriel Ahlgreen, Bager, Konditor, chocolatier og ejer vundet VM med kokkelandsholdet november 2014, Vundet sølv i Danmarks bedste kransekage 2015, bronze i Danmarks bedste tørkage og kransekage 2016 og sølv i kransekage igen i 2017. Desuden er Gabriel en fast del af kokkelandsholdet siden 2011, og han har været med i World Chocolate Masters Nordic i 2015.

Uddannet bager november 2008 og konditor juni 2011

Jeanette Sørensen

Konditor, chocolatier og ejer, har yderligere vundet kagefestivals blikfangs konkurrence i 2012 og vundet prisen Danmarks bedste tærte 2014. Bland de 10 bedste i konkurrencen Danmarks bedste tærte, kransekage og tørkage 2016 og 2017

Uddannet konditor december 2012 og chocolatier maj 2013

Sisse Pernille Busk

Konditorlærling, uddannet kok 2016. Blandt de 10 bedste i konkurrencen Danmarks bedste kransekage, tørkage og bagte tærte 2017

Startet i lære hos Vanilla oktober 2016

​​

Vi vandt årets iværksætter 2016

Vanilla vandt Vejle Kommunes iværksætterpris, ved nytårskuren i 2016.​

Vanilla Chocolatier & Konditori

Tønnesgade 1

7100 Vejle

 

Se rutevejledning her »​​

Åbningstider​

Mandag-torsdag

Fredag

Lørdag

Kl. 10-17:30

Kl.10-18.00

Kl.10-16.00​

Søndag - Kun i december​

Kl 09.00-15.00​