chokolade kursus

Chokoladekursus for begyndere og øvede

Livet smager bare bedre overtrukket med ægte chokolade

Har du svært ved at mestre kunsten at temperere chokolade til kager og søde sager, eller drømmer du om at lære selv at kunne fremstille fyldte chokolader med alle dine yndlingssmage? Så er du velkommen til at tilmelde dig vores chokoladekursus.

Hos Vanilla Chocolatier & Konditori afholder vi flere forskellige chokoladekurser for både begyndere og øvede, så du har mulighed for at finde lige netop det niveau, der passer dig, og så du kan lære kunsten at arbejde med chokolade sammen med andre, der er på samme niveau som dig.

Vi afholder vores chokoladekursus i vores lokaler i Vejle, og vi har rigtig mange kursister fra både lokalområdet, Kolding, Horsens og andre nærliggende områder.​ Vi afholder desuden også flødebollekurser og andre kurser

Tilmelding til chokoladekursus

Du kan tilmelde dig kurserne i butikken, på tlf.: 26 37 01 67 eller på mail: info@vanillachokolade.dk

I forbindelse med den endelige tilmelding vil vi bede om betaling. Ved betaling med gavekort skal gavekortet medbringes i forbindelse med den endelige tilmelding.

right-down

Vælg mellem flere typer chokoladekursus

​Vi tilbyder som nævnt flere forskellige kurser, og for hvert kursus er der forskellige datoer og tidspunkter at vælge imellem, så du kan vælge det kursus, der passer til dig. I toppen af siden kan du se, hvornår vores næste kursus ligger.

Vores åbningstider​

OBS på at vi har lukket om søndagen.

Mandag - torsdag

Kl. 07:00-17:30

Fredag

Kl. 07:00 - 17:00

Lørdag og Søndag

Kl. 07:00 - 16:00

Kontakt os

VANILLA CHOCOLATIER & KONDITORI ApS

CVR: 36459387

Paladspassagen 14, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 26 37 01 67

E-mail: info@vanillachokolade.dk

Er du blevet i tvivl?

Har du spørgsmål eller andet, så tøv ikke med at kontakte os, vi vender tilbage inden for 3-4 hverdage.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Copyright © 2021 Vanilla Chocolatier & Konditori. Alle rettigheder forbeholdes.