lær at lave flot chokolade

Chokoladekursus for begyndere

Lær grundteknikkerne og bliv klogere på chokolade

Mandag d. 28 marts, med start kl 17:00 og varighed ca. 3 timer -​ 

Kunne du tænke dig at lære grundteknikkerne til en god ganache, og en god temperering? Så er dette lige kurset for dig!

 

Hvad skal vi lave?

Vi gennemgår alle de vigtigste teknikker til temperering, hvad der er svært, og hvorfor det nogle gange går galt. Vi gennemgår tempereringen sammen ”hands on”, så alle kan følge med og får mulighed for at få teknikkerne i hænderne.

Vi laver i grupper to smage til vores fyldte chokolader og gennemgår i den forbindelse, hvad der er vigtig i forhold til holdbarhed i cremen, i forhold til smage, og hvordan man får den ønskede konsistens.

Der vil være en pause, imens chokoladen får hviletid, hvor der vil blive serveret en kop kaffe/the.

Vi laver hver især ca. 20 stk. fyldte chokolader. Det er muligt at tilkøbe ekstra 20 stk. til en merpris på 100,- kr. Dette kan man beslutte sig for og bestille på dagen. Der vil selvfølgelig være opskrifter og teknikker til temperering, så man kan fortsætte derhjemme efterfølgende.

Priser, tilmelding og praktiske informationer

Tilmelding: Du kan tilmelde dig i butikken, på tlf.: 26 37 01 67 eller på mail: info@vanillachokolade.dk

I forbindelse ved tilmelding vil vi bede om betaling.

Kursuspris: 400,- pr. person 

inkl. chokolade, forplejning og en lille æske til de færdige chokolader.

Ved betaling med gavekort skal gavekortet medbringes i forbindelse med den endelige tilmelding.

Hav meget gerne en elastik med til at sætte langt hår op.​

Vores åbningstider​

OBS på at vi har lukket om søndagen.

Mandag - torsdag

Kl. 07:00-17:30​

Fredag

Kl. 07:00 - 18:00

Lørdag

Kl. 07:00 - 16:00

Kontakt os

VANILLA CHOCOLATIER & KONDITORI ApS

CVR: 36459387

Paladspassagen 14, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 26 37 01 67

E-mail: info@vanillachokolade.dk

Er du blevet i tvivl?

Har du spørgsmål eller andet, så tøv ikke med at kontakte os, vi vender tilbage inden for 3-4 hverdage.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Copyright © 2021 Vanilla Chocolatier & Konditori. Alle rettigheder forbeholdes.