Bag om Vanilla​

Vi elsker kager. De smager godt, men vi synes faktisk også det meget sjovt at være i processen bag fremstillingen af kagen. Det er sjovt at opfinde nye kager. Det er sjovt at udvikle sig - Og netop det med at udvikle sig, gør vi meget for hos Vanilla. Vi går til div. konkurrencer, vi støtter lokal samfundet alt det vi kan med vores evner og nærvær og så søger vi inspiration overalt.

Denne side er til sjov og ballade. Alt hvad vi laver udover kager - For der er faktisk mange sjove ting vi beskæftiger os med. Hvis du har en ide til hvad vores næste sjove indslag skal være, så sig endelig til. Vi er hele tiden på jagt efter nye sjove projekter."

Dating og tv​

Vi havde besøg af TV2 som var i gang med at lave et dating program for udsatte. Dette program blev kaldt; Er der også en til mig? Hvor vi følger forskellige socialt udsatte unge på deres første date. Da de kom til os, gik deres date ud på at de skulle lave flødeboller sammen. Tænkt som en romantisk, anderledes måde at holde første date på. Det var slet ikke dumt. Flødeboller er svære at lave, ligesom alt begyndelse er svær. Vi fik alle grint meget og vi tror nu faktisk nok at de hyggede sig rigtig meget i hinandens selskab - Og ikke desto mindre fik de deres egne 12 flødeboller med hjem i en fin kasse, som et dejligt minde om den første date​.

Kagens dag

Hvert år i maj måned afholder vi kagens dag. Det er et velgørenheds arrangement, hvor et sted får alt overskuddet fra dagen. Så bagerne og konditorerne laver altså en masse (rigtig mange) kager helt gratis og donerer til arrangementet, uden at få en krone for det. Så køber man som "kagespiser" en billet til dette kæmpestore kage bord hvor der er op mod 20 forskellige kager at smage. Så pengene fra billetterne man køber til dagen går altså til det velgørende formål som er valgt til det pågældende arrangement.

Ideen er ikke vores. Den kommer fra bager og konditor branchen som startede et kæmpe stort kage bord på Rådhuspladsen i København for 10 år siden. Dette har vokset sig større og vildere for hvert år. Vi startede kagensdag op i Vejle fordi vi synes byen manglede et sådan arrangement som jo støtter en god sag - Og det var på en måde vores måde at give et bidrag til et sted der havde brug for lidt ekstra støtte. Velgørenhed når det giver mening. For hvert år har vi samlet mellem 20-30.000 kr. sammen til eksempelvis Mødrehjælpen Vejle, Broen Vejle, Hospitals klovnene på Kolding børne afdeling, De hjemløse. Vi har i alt afhold arrangementet 5 gange nu. Hvert år bliver der valgt et nyt velgørende formål. For os giver det mening at det er nogle nye der bliver støttet hvert år. Så hvis du står med et sted i lokalsamfundet, i eller omkring Vejle der kunne bruge et bidrag fra kagens dag, så hører vi gerne fra jer på; info@vanillachokolade.dk

Det har hvert år været utrolig hyggeligt at holde og være med til kagens dag. Vi nyder at komme ud og snakke med jer, som vores kunder, men også at vi kan støtte en god sag - Alt i en og på samme tid!

Vi ses til kagens dag!

Sukkertoppen

I sommeren 2018 deltog vi i Sukkertoppen. Som er en kage konkurrence for professionelle på TV2. Lavede forskellige kager, desserter og opsatser. Vi kom i semifinalen og blev slået hjem på minimale bagateller af det hold vi dystede mod. 

Her kan I se et udvalgt af de ting vi lavede i Sukkertoppen. Flere af kagerne kan man finde i vores butik, eller kan bestilles til Jeres fest.

Kage konkurrencer

Udover selv at deltage i div. konkurrencer, så har vi også været dommer i flere amatør bagedyst konkurrencer. Vi synes det er hyggeligt og sjovt at komme ud og smage noget kage, det ikke er os selv der har lavet, til en forandring. 

Så hvis du selv går med en ide om at holde et arrangement eller lign. hvor det kunne give mening, så kan du booke os til at være dommere, eller til at give en demonstration. Send os en mail; info@vanillachokolade.dk, hvis det lyder som noget der kunne være interessant.

Sjov og ballade

Vi har et par eller tre gange lavet et lille event op af gågaden i Vejle by, hvor vi har haft nogle modeller, kun iført chokolade/marengs til at gå og skabe sjove minder og til at sprede en dejlig duft af chokolade.Kan du lade være med at grine når du møder sådan en chokolade mand, KUN iklædt chokolade..? ;)

Vanilla Chocolatier & Konditori

Paladspassagen 14

7100 Vejle

info@vanillachokolade.dk

Telefon: 2637 0167

Se rutevejledning her »​​

Åbningstider​

Mandag - Torsdag     Kl.07:00- 17:30

Fredag                          Kl.07:00-18:00

Lørdag                          Kl.07:00-16:00

Søndag                                  Lukket