Flødebolle kursus
Torsdag D. 18/02 Med start kl 16:30 og slut ca kl 18:30 Udsolgt
Lørdag D. 27/02 Med start kl 11:30 og slut ca kl 13:30 Udsolgt
Tirsdag D. 6/4 Med start kl 17:00 og slut ca kl 19:00
Onsdag D. 7/4 Med start kl 16:30 og slut ca kl 18:30
Fredag D. 9/4 Med start kl 16:00 og slut ca kl 18:00 Udsolgt
Mandag D. 12/4 Med start kl 16:00 og slut ca kl 18:00
Lørdag D. 17/4 Med start kl 11:30 og slut ca kl 13:30 Udsolgt
Onsdag D. 21/4 Med start kl 18:00 og slut ca kl 20:00
Tirsdag D. 22/4 Med start kl 17:00 og slut ca kl 19:00
Elsker du også bare flødeboller, for det gør vi nemlig.
Derfor laver vi nu et kursus hvor vi i fællesskab gennemgår hver teknik for at få den perfekt skum, og den perfekte flødebolle, samtidig med at vi sammen laver et hold flødeboller, som vi hver især får med hjem efter kurset. Plus selvfølgelig opskrifter, så du kan gå hjem og lave endnu flere
Flødebollens fremstilling.
Flødebollen består af en bund, som ved os i Vanilla er lavet af den bedste marcipan, med et højt indhold af mandler. Flødebolleskummet består dernæst af to dele. Den kogende sukkerlage, samt en blanding af æggehvide og sukker, og den hemmelige ingrediens er, hos os i Vanilla, Bora Bora grand cru vaniljestænger. Når lagen af sukker, glukose og vand koger godt, tilsættes æggehvide og sukker, og der piskes til en god og luftig skum. Det er en kunst at se hvornår skummen er pisket nok, og klar til at sprøjte op til flødebolle, så den holder formen og ikke falder sammen. Skummen sprøjtes på bunden lige så snart den er klar. Chokoladen tempereres og bollen overtrækkes med et lækkert tykt lag chokolade.
Kursus pris: 350,- kr pr person inkl. 15 stk flødeboller og en æske til at transportere dem hjem i
Hav meget gerne en elastik med til at sætte, evt. langt hår op.
Barn i følge med voksen kan tilkøbes for 200,- kr. (OBS minimum 8 år, til og med 12 år)
Tilmelding i butikken, på tlf.: 26 37 01 67 eller på info@vanillachokolade.dk
(for endelig tilmelding vil vi bede om betaling)
ved gavekort, skal gavekortet medbringes.