Surdejs kursus med Brød by Vanilla
Tirsdag d 21/1-2020 kl 17.00 - ca 21.30 (1 plads tilbage)
Tirsdag d 18/2-2020 kl 17.00 - ca 21.30
Tirsdag d 10/3-2020 kl 17.00 - ca 21.30
Vi er jo brødnørder og vi vil gøre alt for at udbrede kenskaben til surdejen, så alle kan få glæden og oplevelsen ved et saftigt surdejsbrød, lavet af økologisk, stenformalet dansk mel.
På vores surdejs kursus lærer du at lave klassisk surdejsbrød i 2 variationer, som derefter kan blive til rigtig mange brød.
Vi går i dybden med det gamle bagerhåndværk (kunstværk om nogen vil) Vi deler ud af alt hvad vi ved om surdej og hvordan du selv kan lave de perfekte brød.
Vi gennemgår det hele, helt fra begyndelsen med surdejen, og hvordan den fungerer i praksis og hvordan den vedligeholdes. Derefter laver vi 2 forskellige typer deje, den ene er en ”våd” dej, der er super god til flutes, boller eller sandwich. Den anden type er det helt klassiske store flotte surdejsbrød, hvor vi gennemgår den rigtige ælte teknik og opslåning, så der kan komme store flotte brød ud af ovnen derhjemme.
Det får du med herfra:
- smagsprøver på alt det brød vi bager
- Kaffe/the
- let anretning med charcuteri og lækre hjemmelavede dyppelser
- surdej til at tage med hjem, så du kan slå dig løs i hjemmebageriet
- Dejen vi hver især laver på dagen, lige klar til at sætte i ovnen, morgenen efter (2 slags brød)
- Opskrifter
Hav meget gerne en elastik med til løst hår, samt et forklæde
Tilmelding i butikken, på tlf.: 26370167 eller email: info@vanillachokolade.dk
Ved tilmelding vil vi bede om betaling evt på mobilepay. Hvis man har gavekort skal dette medbringes på kurset
Lokation: Brød By Vanilla
Nørregade 73, 7100 Vejle
Varighed: Ca. 5 timer
Pris for hele herligheden: 750,- kr.