Hvad skal vi lave?
Denne aften er for let øvede i chokoladekonfekt, dvs. for dem, der har prøvet at lege med chokolade før, evt. lavet julekonfekt eller lignende. Du lærer, hvor mange muligheder, der er med chokoladekonfekt, og vi kommer omkring alle områder af chokoladens forunderlige verden.
Vi begynder i grupper at fremstille lækre smage, vi skal have indeni vores fyldte chokolader, både til støbte (i form) og dyppede konfekture. Efter at have arbejdet med smage, temperer vi chokoladen, gennemgår teknikker, får lavet/dyppet vores fyldte chokolader og pyntet dem inkl. introduktion til forskellige teknikker til dette. Vi kommer ind på tempereringsteknikker og teknikker i ganache, viden om holdbarhed, og hvordan man selv påvirker dette.
Typisk laver vi 3 forskellige konfekturer, der er dermed meget at få med hjem. Du får selvfølgelig dine chokolader med hjem i en fin æske. Ønsker man en gaveæske, er det også muligt at tilkøbe denne.
Der vil blive serveret kaffe/the/varm chokolade undervejs i løbet af aftenen.