Kaffe og kage café

Nyd en dejlig kop kaffe eller et lækkert stykke kage

Vi gør opmærksom på, at vi følger gældende retningslinjer i forhold til corona

det vil sige at hvis du vil side indensdørs skal man fremvise coronapas, eller negativ test.

Kom og oplev vores åbne konditori, måske hen over en kop kaffe og en kage Vi har intet at skjule, derfor kan du også følge med i alt hvad vi laver i vores konditori - bag glasvæggen. Lige fra fyldte chokolader og flødeboller, til chokoladekage og dessertkager, kan du følge med i fremtrylningen af, ude fra vores hyggelige cafe, mens du får en kop velbrygget kaffe fra Nørre Snede kafferisteri, og en kage fra disken.

Alt hvad vi har er lavet med de bedste råvarer vi har kunnet finde. Så når vi f.eks. siger vanilje i vores flødeboller så er det altså den helt gode fra Bora Bora øen på Tahiti - Dette er den bedste vanilje der kan købes for penge. Chokoladen er selvfølgelig den populære og altid lækre Valhrona og mælken er fra det økologisk mejeri, naturmælk.

Vores kaffe er fra det lokale risteri i Nørre Snede, som efterhånden er kendt i næsten hele landet med sin special brygget kaffe fra den lille landsby i nærheden - Se det er iværksætteri! Fuldstændig ligesom vi er det.

Vores varme chokolade er en vi selv har testet os frem til. Den er vi selv meget glade for. Vi mener den ligger perfekt mellem mælke- og mørk chokolade uden at blive bitter, og så, som det skal være, er den lavet på økologisk sødmælk - Det er en drik for guder, om man vil

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen til en oplevelse ud over det sædvanlige!

Vi har et begrænset antal pladser. Derfor kan du også med fordel booke bord her...​

Om du er gammel eller ung, om du kommer lang vejs fra eller lige fra rundt om hjørnet. Om du kommer hver torsdag eller bare en gang imellem, så er der plads til alle. Vi har stamgæster, og vi har dem der kommer lagvejs fra - Vi glæder os til at se dig!

Reserver et bord​

Udfyld nedenstående formular for at reservere et bord* i vores hyggelig café. Vi vender tilbage med bekræftelse på reserveringen hurtigst muligt.​

*Du kan IKKE reservere bord om Søndagen, selvom den står der, da vi har lukket der.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vanilla Chocolatier & Konditori

Paladspassagen 14

7100 Vejle

info@vanillachokolade.dk

Telefon: 2637 0167

Se rutevejledning her »​​

Åbningstider​

Mandag - Torsdag     Kl.07:00- 17:30

Fredag                          Kl.07:00-18:00

Lørdag                          Kl.07:00-16:00

Søndag                                  Lukket