​Masterclass chocolatier kursus

Er der gemt en chocolatier inde i dig?

Vil du prøve krafter med ægte chokolade kunst?

Så skal du med på vores masterclass kursus.

Vi brænder i særdeleshed for chokolade, men også for at lære dig dens fantastiske egenskaber. Chokolade kan simpelthen så meget.

Se datoer - "Obs 2 dages hold"

Onsdag d.23 og Torsdag den 24 Oktober 2024 kl 18:00

​Varighed ca 3 timer begge dage

Vi har lavet dette kursus som henvender sig til både kokke, bagere, og konditore som gerne vil udvikle sig men også til den passionerede amatørbager.

Vi vil lave chokolader som imponerer.

Vi laver konfekture med ganache og en virkelig lækker chokolade karamel, emulgerer og tempererer. Både i støbte forme, i skåret form. Vi leger med chokolade farver, og teknikker til at bruge disse. Vi laver Macarons og vi har øje for genbrug for at mindske spild.

Vi vil lege med smage som passionsfrugt, en lækker chokolade karamel, en sæson præget smag og selvfølgelig den intense chokolade smag i en cremet trøffel.

Alt bliver lavet med de bedste råvarer.

Vi vil gennemgå spild og hvordan dette mindskes. Dette vil vi også have fokus på på kurset.​

Dette skal vi lave​

- Chokolade trøfler i kakao pulver

- Studenter chokolader

- Chokolade karameller skærefast

- Støbt i form med passionsfrugt og sæson

- Macarons med Ganache af de førnævnte

- Opskrifter

- Konfekture fremstillet på kurset

Kurset er et 2 dages kursus med ca. 3 timer pr dag. Alt hvad du laver får du med hjem.

Pris 995 kr. pr. person.

Min. 15 år.

Inkl. drikkevarer​.

Se et udvalg af vores arbejde her

Rene råvarer & høj kvalitet

Alle vores chokolader, kager, brød og is er udelukkende lavet med de bedste ingredienser!

Vi udfordrer kageverdenen

Vi vil hæve standarden så danskerne kan få smagfulde og lækre kager uden snyd.​

Kager med holdning

Hver dag blander, rører og former vi hver eneste kage og chokolade i hånden

Økologisk og 100% surdej

Vi bruger udelukkende økologisk dansk mel, og alt vores brød er udelukkende lavet med 100 % surdej

​Skal vi hjælpe dig med din næste kage?

Tøv ikke med at kontakte os, så finder vi sammen den bedste kage til din næste fest, arrangement eller noget tredje!​

Vores åbningstider​

OBS på at vi har lukket om søndagen.

Mandag - torsdag

Kl. 07:00-17:30

Fredag

Kl. 07:00 - 17:00

Lørdag

Kl. 07:00 - 16:00

Kontakt os

VANILLA CHOCOLATIER & KONDITORI ApS

CVR: 36459387

Paladspassagen 14, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 26 37 01 67

E-mail: info@vanillachokolade.dk

Er du blevet i tvivl?

Har du spørgsmål eller andet, så tøv ikke med at kontakte os, vi vender tilbage inden for 3-4 hverdage.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Copyright © 2021 Vanilla Chocolatier & Konditori. Alle rettigheder forbeholdes.