Festkager

Til livets store og små fester​

Når festkagen skal designes er der mange ting der skal tages højde for. Men start fra bunden - Og tænk over hvilke smage I kan lide..? Dernæst hvordan skal den udformes..? Kom ned i butikken og tag en snak med enten Jeanette eller Gabriel (de to uddannede konditorer) Så sikrer vi sammen, at I får den perfekte festkage. For at være sikker på at vi kan lave jeres kage skal vi have bestillingen 3 hverdage før afhentning og vi vil ønske betaling ved bestilling. For selvom vi utrolig gerne vil lave alle kager i hele verden, så er der grænser for meget kage vi kan lave, så jo før vi får bestillingen, jo bedre er chancen for at vi kan lave jeres kage

Bemærk vi har lukket om søndagen, Men alle kager kan hentes lørdag og gemmes i køleskabet til søndag.

Smags varianter

Vi anbefaler 1-3 smage

Bær fromager:​

  • Hindbær fromage
  • brombær fromage
  • blåbær fromage
  • solbær fromage
  • skovbær fromage
  • citron fromage
  • passions fromage
  • passion/mango fromage
  • mango fromage
  • kokos fromage
  • appelsin fromage
  • kirsebær fromage
  • jordbær/rabarber fromage

Mousser (oftest med chokolade):​

  • Hvid chokolade mousse (Evt med citron- eller lime skal)
  • karamel mousse
  • lys chokolade mousse
  • mørk chokolade mousse (Let eller kraftig)
  • hasselnød mousse
  • vanilje mousse

Indlæg: (meget intens smag)​

  • Citron creme
  • passions karamel
  • blåbær jelly
  • hindbær jelly
  • solbær jelly
  • skovbær kompot
  • Ananas jelly

Bunde:

  • Vanilje biscuit bund(blød)
  • chokolade bund(blød)
  • hvid chokolade og mandel bund(blød)
  • mørk chokolade og mandel bund(blød)
  • nougat bund(blød)
  • hasselnød bund(blød, uden gluten)
  • mandel bund(blød, uden gluten)
  • fragelite bund(blød, uden gluten)
  • karamel bund(blød uden gluten)
  • lys chokolade og citron bund(crunch)
  • karamelliseret hvid chokolade bund(crunch)
  • hasselnød cookie bund(crunch)

Hvis i har allergener skal dette oplyses ved bestilling (Vi har SPOR af gluten, hasselnød, mandel, jordnødder i alle bunde - Da vi laver det i samme lokale)​

Hvis i har spørgsmål i forhold til smage eller andet, hjælper vi gerne.​

Så ring: 26 37 01 67 eller send en mail: info@vanillachokolade.dk 

Vanilla Chocolatier & Konditori

Tønnesgade 1

7100 Vejle

info@vanillachokolade.dk

Telefon: 26370167

Se rutevejledning her »​​

Åbningstider​

Mandag-torsdag

Fredag

Lørdag

Kl. 10-17.30

Kl.10-18.00

Kl.10-16.00